Gudang Informasi

Picknicktafel Aluminium / 967 00 : Het voordeel van deze tafels is dat ze licht van gewicht zijn, maar ook nog eens super stevig én onderhoudsvrij.

Picknicktafel Aluminium / 967 00 : Het voordeel van deze tafels is dat ze licht van gewicht zijn, maar ook nog eens super stevig én onderhoudsvrij.
Picknicktafel Aluminium / 967 00 : Het voordeel van deze tafels is dat ze licht van gewicht zijn, maar ook nog eens super stevig én onderhoudsvrij.

De aluminium picknicktafel heeft niet alleen zijn uiterlijk mee. Vierkant of rechthoekig, met of zonder rugleuning, er is genoeg variatie! Een unieke tafel voor jaren zitplezier! Aluminium scheurt niet, roest niet en is licht in gewicht waardoor de tafels makkelijk zijn te verplaatsen. Aluminium picknicktafels hebben weinig tot geen onderhoud nodig.

Aluminium scheurt niet, roest niet en is licht in gewicht waardoor de tafels makkelijk zijn te verplaatsen. 967 00
967 00 from
Het voordeel van deze tafels is dat ze licht van gewicht zijn, maar ook nog eens super stevig én onderhoudsvrij. Los van dit mooie uiterlijk is … De aluminium picknicktafel heeft niet alleen zijn uiterlijk mee. Dan zijn onze aluminium picknicktafels ideaal! Deze materialen geven een picknicktafel een hele nieuwe look! Aluminium picknicktafels hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Aluminium scheurt niet, roest niet en is licht in gewicht waardoor de tafels makkelijk zijn te verplaatsen. Aluminium picknicktafels zijn niet meer weg te denken uit de diverse (horeca)terrassen, en misstaat ook zeker niet in je tuin.

Aluminium scheurt niet, roest niet en is licht in gewicht waardoor de tafels makkelijk zijn te verplaatsen.

Dan zijn onze aluminium picknicktafels ideaal! Aluminium picknicktafels hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Vierkant of rechthoekig, met of zonder rugleuning, er is genoeg variatie! Wat ze wel allemaal gemeen hebben is een modern en strak uiterlijk. De combinatie van eiken tafelblad met aluminium poten eronder, geeft een bijzondere industriële uitstraling. Het voordeel van deze tafels is dat ze licht van gewicht zijn, maar ook nog eens super stevig én onderhoudsvrij. In tegenstelling tot picknicktafels met kunststof bladen en zittingen zullen 100% aluminium picknicktafels nauwelijks kromtrekken bij heftig schommelende weersomstandigheden. Aluminium picknicktafels zijn niet meer weg te denken uit de diverse (horeca)terrassen, en misstaat ook zeker niet in je tuin. Los van dit mooie uiterlijk is … Het tafelblad en de zitbanken zijn gemaakt van polywood. Aluminium scheurt niet, roest niet en is licht in gewicht waardoor de tafels makkelijk zijn te verplaatsen. De aluminium picknicktafel heeft niet alleen zijn uiterlijk mee. Deze materialen geven een picknicktafel een hele nieuwe look!

Het voordeel van deze tafels is dat ze licht van gewicht zijn, maar ook nog eens super stevig én onderhoudsvrij. De aluminium picknicktafel heeft niet alleen zijn uiterlijk mee. Aluminium picknicktafels zijn niet meer weg te denken uit de diverse (horeca)terrassen, en misstaat ook zeker niet in je tuin. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is een modern en strak uiterlijk. Los van dit mooie uiterlijk is …

Het voordeel van deze tafels is dat ze licht van gewicht zijn, maar ook nog eens super stevig én onderhoudsvrij. 967 00
967 00 from
Aluminium scheurt niet, roest niet en is licht in gewicht waardoor de tafels makkelijk zijn te verplaatsen. Een unieke tafel voor jaren zitplezier! Het tafelblad en de zitbanken zijn gemaakt van polywood. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is een modern en strak uiterlijk. Aluminium picknicktafels zijn niet meer weg te denken uit de diverse (horeca)terrassen, en misstaat ook zeker niet in je tuin. Dan zijn onze aluminium picknicktafels ideaal! Vierkant of rechthoekig, met of zonder rugleuning, er is genoeg variatie! De aluminium picknicktafel heeft niet alleen zijn uiterlijk mee.

Een unieke tafel voor jaren zitplezier!

Dan zijn onze aluminium picknicktafels ideaal! De combinatie van eiken tafelblad met aluminium poten eronder, geeft een bijzondere industriële uitstraling. Deze materialen geven een picknicktafel een hele nieuwe look! Een unieke tafel voor jaren zitplezier! Aluminium scheurt niet, roest niet en is licht in gewicht waardoor de tafels makkelijk zijn te verplaatsen. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is een modern en strak uiterlijk. Vierkant of rechthoekig, met of zonder rugleuning, er is genoeg variatie! Los van dit mooie uiterlijk is … In tegenstelling tot picknicktafels met kunststof bladen en zittingen zullen 100% aluminium picknicktafels nauwelijks kromtrekken bij heftig schommelende weersomstandigheden. Het tafelblad en de zitbanken zijn gemaakt van polywood. Aluminium picknicktafels zijn niet meer weg te denken uit de diverse (horeca)terrassen, en misstaat ook zeker niet in je tuin. Aluminium picknicktafels hebben weinig tot geen onderhoud nodig. De aluminium picknicktafel heeft niet alleen zijn uiterlijk mee.

Los van dit mooie uiterlijk is … De combinatie van eiken tafelblad met aluminium poten eronder, geeft een bijzondere industriële uitstraling. Een unieke tafel voor jaren zitplezier! Vierkant of rechthoekig, met of zonder rugleuning, er is genoeg variatie! Het tafelblad en de zitbanken zijn gemaakt van polywood.

Wat ze wel allemaal gemeen hebben is een modern en strak uiterlijk. 967 00
967 00 from
In tegenstelling tot picknicktafels met kunststof bladen en zittingen zullen 100% aluminium picknicktafels nauwelijks kromtrekken bij heftig schommelende weersomstandigheden. Vierkant of rechthoekig, met of zonder rugleuning, er is genoeg variatie! Het voordeel van deze tafels is dat ze licht van gewicht zijn, maar ook nog eens super stevig én onderhoudsvrij. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is een modern en strak uiterlijk. Aluminium picknicktafels zijn niet meer weg te denken uit de diverse (horeca)terrassen, en misstaat ook zeker niet in je tuin. Dan zijn onze aluminium picknicktafels ideaal! Los van dit mooie uiterlijk is … De aluminium picknicktafel heeft niet alleen zijn uiterlijk mee.

Aluminium picknicktafels hebben weinig tot geen onderhoud nodig.

Los van dit mooie uiterlijk is … De aluminium picknicktafel heeft niet alleen zijn uiterlijk mee. Een unieke tafel voor jaren zitplezier! In tegenstelling tot picknicktafels met kunststof bladen en zittingen zullen 100% aluminium picknicktafels nauwelijks kromtrekken bij heftig schommelende weersomstandigheden. Aluminium scheurt niet, roest niet en is licht in gewicht waardoor de tafels makkelijk zijn te verplaatsen. Het voordeel van deze tafels is dat ze licht van gewicht zijn, maar ook nog eens super stevig én onderhoudsvrij. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is een modern en strak uiterlijk. Vierkant of rechthoekig, met of zonder rugleuning, er is genoeg variatie! Aluminium picknicktafels zijn niet meer weg te denken uit de diverse (horeca)terrassen, en misstaat ook zeker niet in je tuin. Deze materialen geven een picknicktafel een hele nieuwe look! Aluminium picknicktafels hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Dan zijn onze aluminium picknicktafels ideaal! De combinatie van eiken tafelblad met aluminium poten eronder, geeft een bijzondere industriële uitstraling.

Picknicktafel Aluminium / 967 00 : Het voordeel van deze tafels is dat ze licht van gewicht zijn, maar ook nog eens super stevig én onderhoudsvrij.. Aluminium picknicktafels zijn niet meer weg te denken uit de diverse (horeca)terrassen, en misstaat ook zeker niet in je tuin. Het voordeel van deze tafels is dat ze licht van gewicht zijn, maar ook nog eens super stevig én onderhoudsvrij. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is een modern en strak uiterlijk. De aluminium picknicktafel heeft niet alleen zijn uiterlijk mee. Los van dit mooie uiterlijk is …

Het voordeel van deze tafels is dat ze licht van gewicht zijn, maar ook nog eens super stevig én onderhoudsvrij picknicktafel. Dan zijn onze aluminium picknicktafels ideaal!
Advertisement